tisdag 8 november 2011

Betsson

Svensk Poker
Jag har fått förmånen att skriva en recension om Betsson poker. Eftersom jag spelat en del på face book som träning så tänkte jag att det skulle bli kul att prova på “riktigt”. Så blev nu inte fallet men det återkommer jag till.
Först blev det strul med koden för jag visste inte att de som skickar ut den inte jobbar på helgerna så jag skrev till dem och frågade varför de aldrig skickade koden. Nåja, den kom ju på måndag.
Först när man öppnar sidan för Betsson ser allt mycket lovande ut. Det finns Casino, Skraplotter, Bingo och Games förutom en hel del olika sätt att spela poker. Så långt är allt väl. När jag sedan vill spela så ser jag inte mina “pengar” någonstans utan får skriva till Betsson för att fråga vart de tagit vägen. Svar kommer relativt snabbt, jag får ju inga pengar utan en biljett att spela ett visst spel för. Problem igen. För att anmäla sig till spelet så måste man ladda ner en pokerklient. När det var gjort och anmälan gjord var det bara att spela. Ca 360 spelare mot lilla mig! Spelet drog ut på tiden trots att satsningarna gick relativt snabbt. Över en timme fick jag vara kvar och slutade på plats 139 (tror jag).
Kontentan är att jag tycker det är en väldigt krånglig och rörig sida. Grafiken har mycket kvar att jobba med och instruktionerna borde vara mycket enklare. Inte bara för att jag förlorade i spelet men, jag kommer inte att besöka Betsson mer.
https://poker.betsson.com/sv/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar